Logo MojaObčina.si
DANES
7°C
5°C
JUTRI
10°C
4°C
Oceni objavo

Prednovoletni obisk naših članic in članov v Domu starejših občanov na Vrhniki

Naše društvo vsako leto obišče večkrat, posebno pa v zimskem decembru, naše članice in člane v Domu starejših občanov na Vrhniki. Posebno dejavni so članice in člani Socialne komisije, ki se vsaj dvakrat prej sestanejo, dorečejo vse podrobnosti (program, izdelovanje čestitk, priprava darilc in obisk ter pogostitev).
Z našo glasbeno pevsko skupino so se dogovorili za program, v ponedeljek, 3. decembra so pripravili kar 384 darilc in že danes, v torek, obiskali na prej Dom starejših, kasneje pa bodo po domovih obiskali še preko 300 članic in članov.
Kakor vsako leto, so nas tudi letos v domu pričakali z navdušenjem. Ob pesmih, ki jih je zapela glasbeno pevska skupina so uživali in pomagali peti. Obrazi postanejo vedrejši, ko se oglasita kar dve harmoniki (Smiljan , Tone) in klarinet (Dolfe) ter ubrani glasovi Nežke, Marte, Darinke, Zalke, Barbare, Ivanke, Pavli, Marije, Sreča, Joža in Toneta.
Ko pa se je pojavil še dedek Mraz in začel deliti darilca, je bila sreča še večja. Celo zaplesali smo.  Naše članice so nato obiskale še tiste, ki niso mogli priti v dvorano.
Hvala vsem sodelujočim, posebno pa terapevtkam in socialni delavki, s katerimi zelo lepo sodelujemo.
Zapis: E. Brelih
Foto: Tone Sluga

Oglejte si tudi