Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
8°C
JUTRI
25°C
7°C
Oceni objavo

Zaključek PNK lige letos v Ilirski Bistrici

Vrhniški strelci uspešno zaključili ligaško sezono

Letošnjo sezono v Primorsko-Notranjsko-Kraški ligi smo strelci zaključili s tekmo v Ilirski Bistrici. Strelci iz celotne regije smo se pomerili na novem strelišču, ki so ga prizadevni domačini uredili v prostorih bivše vojašnice. Tekmovalni rezultati so bili odlični tudi tokrat in lahko rečemo, da je strelišče popolnoma primerljivo z ostalimi v zahodni regiji.

Ob zaključku lige so najboljši strelci prejeli medalje za odlične nastope v celotni sezoni. Predvsem nas zelo veseli, da v ligi vsako leto sodeluje več strelcev, predvsem najmlajših, ki so garant, da lahko tudi v prihodnje pričakujemo dobre rezultate.

 Vrhniški strelci smo skozi celotno sezono dobro delali z mladimi, zato ne presenečajo medalje v vseh kategorijah kjer smo sodelovali. Na tokratni tekmi moramo posebej omeniti Ožbeta Drašlerja, ki je zmagal med pionirji in pokazal, da se trdo delo skozi celotno sezono vsekakor obrestuje. Prav tako so prva mesta zasedli tudi naši veterani in veteranke ki spadajo med najboljše v državi. Na koncu lahko rečemo, da je liga odlično uspela in da se v še večjem številu vidimo spet jeseni.

Oglejte si tudi