Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
1°C
SOB.
19°C
6°C
Oceni objavo

klub ZAKON

Dobra glasba, tečaji, đabe knjižnica, izleti v naravo, dobra družba, pikado, namizne igre, preganjanje dolgčasa, , žur do jutranjih ur, kreativne ideje ... vse to in še več ponuja klub Zakon!
Klub vrhniških študentov (tudi klub Zakon), je mladinska organizacija, ki v lokalni skupnosti skrbi za mladinsko kulturo. Programska shema vključuje glasbene projekte (koncerti različnih žanrov), gledališke predstave, ponudbo tečajev in delavnic, potopisna in druga predavanja, otroške delavnice, projekcije filmov, športne aktivnosti itd. Predvsem želimo mladim omogočiti konstruktivno preživljanje prostega časa, s ponudbo kvalitetnih obštudijskih dejavnosti. Prav tako se uspešno vključujemo v lokalno skupnost in sodelujemo z ostalimi mladinskimi in drugimi društvi.  

Letno organiziramo tudi dva večja projekta. Urbani vrt, pri katerem gre za ohranjanje in revitalizacijo starega bazena v središču mesta, predstavitev mladih urbanih umetnikov (grafiterjev), sklop popoldanskih delavnic in večerni glasbeni program. Jeseni pa poteka že tradicionalni gledališki festival Cankarjada. Cankarjada je tedenski festival, kjer si lahko obiskovalci brezplačno ogledajo predstave raznolikih gledaliških žanrov (improvizacijsko gledališče, sodobno gledališče, plesno gledališče), ob koncu tedna pa poskrbimo tudi za kvaliteten glasbeni program. 



Poleg vsega tega lahko v"bifeju pri pošti" spremljaš tudi pomebnejše športne dogodke na velikem platnu, ko pa le-teh ni na sporedu, jih s pomočjo x-boxa in štirih kontrolerjev pripravimo kar sami (fifa, blur, mortal combat). 
Če je tvoja družba bolj analognega tipa, lahko pri nas igrate šah, Naseljence otoka Catan, Activity, enko, tarok itd.

Imamo tudi brezplačni wi-fi! In multifunkcijsko napravo, s katero lahko člani kluba brezplačno printajo in fotokopirajo.

Nahajamo se na Tržaški cesti 11, na Vrhniki (poleg Pošte). Če želiš kakorkoli sodelovati, nas lahko obiščeš na kakšnem izmed sestankov, ki so ob ponedeljkih ob 21h ali nam pišeš na program.kvs@gmail.com


Tisti, ki še niste člani, pošljite kopijo potrdila o šolanju in izpolnjeno pristopno izjavo in izkoristi POPustnik: 10% popusta za survival opremo v trgovini Modest

đabe knjižnica za knjižne molje

in količinski popust pri Antalya kebabu za lakotnike (vsak 5. kebab zastonj, vsaka 6. jufka zastonj)

Oglejte si tudi