Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
3°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

SUHO POLSTENJE VOLNE

sreda, 22. april ob 18. uri v prostorih TD Blagajana (Cankarjev trg 4 - Črni orel)

DELAVNICA: SUHO POLSTENJE VOLNE


sreda, 22. april ob 18. uri

v prostorih TD Blagajana (Cankarjev trg 4 - Črni orel)

 

Vabimo vas v prostore Turističnega društva Blagajana Vrhnika, da se nam v sredo, 22. aprila ob 18. uri, pridružite na delavnici, kjer se boste lahko preizkusili pri oblikovanju volne ter odkrivali svoje skrite ustvarjalne potenciale. Delavnica je primerna za vse, ki radi ustvarjate z volno ali pa se želite v tem šele preizkusiti. Volna nam s svojo mehkobo ter prijetnim dotikom omogoča, da se pri delu z njo umirimo in sprostimo. Nepredena ovčja volna je naraven in na dotik zelo prijeten material, ki ga lahko z različnimi tehnikami poljubno oblikujemo. Pri suhem polstenju s pomočjo posebne igle z zobci volno različnih barv oblikujemo na mehki podlagi v poljubne oblike. Volnena vlakna s prebadanjem s to iglo prepletemo – spolstimo med seboj, volno na ta način utrdimo in oblikujemo v dekorativne ali uporabne predmete kot npr.: angelčke, torbice za mobilni telefon, nakit, označevalnike za knjige, podlage za kozarce, naprstne lutke, figurice živali ali pravljičnih bitij ter slike. Za izdelavo različnih motivov je priložnosti in domišljije neskončno, tega dne bi lahko izdelali lepa darila za naše mame. Zaradi precej ostrih igel se za otroke, mlajše od 13 let, priporoča prisotnost staršev.


Delavnico bo vodila Lijana Kononenko.


Za udeležbo na delavnici je prispevek 15 € za člane TD Blagajana ali 20 € za nečlane, vključuje pa vodenje, material in skrb, da ne boste žejni.


Število udeležencev je omejeno, zato pohitite.


Prijavite se lahko na tel. št. 01/7551-341 ali elektronski naslov drustvo.blagajana@kabelnet.net ali naslov Turistično društvo Blagajana Vrhnika, Cankarjev trg 4 (pri Črnem orlu), ali osebno v času uradnih ur ob torkih in četrtkih od 17. do 19. ure, ob sredah pa od 10. do 12. ure.


Prisrčno vabljeni!

Oglejte si tudi