Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Ustvarjalne delavnice v Bevkah

Leto je naokoli, poletni čas se je počasi prevesil v jesen. Začenjajo se dolgi večeri, v katerih pa največkrat ne vemo, kam bi se dali, oziroma kaj bi počeli. Eni prebiramo knjige, drugu posedamo pred televizijo, eni se ukvarjamo s športom. Nekaj pa nas je, ki se dobivamo na ustvarjalnih delavnicah, kjer se imamo lepo in združimo prijetno s koristnim. Druženja, dobre volje in smeha nam vedno bolj primanjkuje, povedati pa vam moram, da je vsega tega na delavnicah veliko.
 

Kam le čas beži, kam se mu mudi ???

 

 

Z delavnicami pričnemo v mesecu oktobru. Prva skrb, ki je, ko se dobimo je, kaj bomo počeli. Dogovoriti se moramo naprej, da se znamo pripraviti z materialom. Prva naloga, ki si jo zadamo je obdaritev starejših, ki jo vsako leto pripravi Krajevna skupnost za vse, ki so starejši od 70. let.  Da to ni samo kuverta, v kateri je darilna kartica z določeno vrednostjo, poskrbijo tudi naše pridne roke.

 

Letos smo se  odločili, da bomo naredili ulitke iz KERAMASE. Le te smo skrbno ulili, še bolj pa smo jih skrbno pobarvali. Ker nam je teh ulitkov uspelo narediti nekaj več, smo jih tudi podarili otrokom pod vodstvom Biljane Ivanovič, ki so za ostarele pripravili prečudovit program.

 

 

Ponovno vas VABIMO, PRIDITE, DELITE Z NAMI ZNANJE, ki ga imate v sebi in ki so vam ga podarili starši, dedki, babice.

 

Veseli bomo vseh, ki boste zbrali pogum in se nam pridružili. Imamo se lepo, veliko se smejemo, pa tudi kakšno zapojemo.

 

 

 

Lepo vabljeni, vsako sredo ob 19.uri v KD Ivan Cankar v Bevkah, v prostorih KS Bevke.

 

Marolt Alberta

 

 

Oglejte si tudi