Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
3°C
NED.
24°C
5°C
Oceni objavo

Pisana ponudba na letošnjem sejmu

Na 46. mednarodnem obrtnem sejmu v Celju se je na razstavnem prostoru Dežele Celjske s svojimi turističnimi ponudniki predstavila Spodnja Savinjska dolina.

Tam so bili ZKTŠ Vransko s turistično ponudbo občine Vransko, Kmetije Novak s sirarskimi izdelki, AMZS Centra varne vožnje Vransko, Močnikovega mlina s ponudbo gostišča in prenočišč, ZKŠT Žalec s turistično ponudbo občine Žalec, ponudbo Ekomuzeja hmeljarstva in pivovarstva Slovenije in s savinjskim pivom Kukec, Turistično društvo Ponikva s pirinimi izdelki Kmetije Kozman, Turistično društvo Šempeter s ponudbo Jame Pekel in Rimske nekropole ter s peklensko vodo, Jasmina Pepel z rastlinskimi mili, marmeladami, savinjčanko, pralineji in suhimi vloženimi paradižniki. Podjetje Zeleno zlato d.o.o.  je predstavilo ponudbo kmetij Spodnje Savinjske doline, Turistično društvo Prebold  turistično ponudbo občine Prebold, Kmetije Uplaznik in Kač s suhomesnatimi izdelki in Festivala potic ter ponudbo Tomaža Škorjanca z olji ter izdelki iz konoplje.

ZKTŠ Polzela je sodeloval s turistično ponudbo občine Polzela in malteškim vitezom Stankom Novakom, z maskoto Komende Levčkom, kmetijo Košec z lešnikovim oljem, Kmetijo Grčin z naravnim jabolčnim sokom in pekarno Deveta vas Matjaža Magajne iz Podvina, Turistično društvo Tabor se je predstavilo s turistično ponudbo občine Tabor, Kmetijo Weiss z wellness in ostalo ponudbo ter Ivan Podbregar s ponudbo bučnega olja.

 

                                                                                                         T. Tavčar

Oglejte si tudi