Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
5°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

Nogometaši v začetku novega leta

Kolektiv NK Vransko kljub petmesečni ligaški pavzi v zimskem času že pridno trenira, tekmuje in pripravlja vse potrebno za nadaljevanje tekmovanj.

Po krajšem odmoru med novoletnimi prazniki in počitnicami že vsi pridno trenirajo in se pripravljajo na obiske dvoranskih turnirjev v nogometu.

Selekcija U15 je s turnirji pričela prva, in sicer 9. 1. 2016, ko so fantje sodelovali na turnirju v Dolu pri Hrastniku. Ekipa je po odmoru potrebovala nekaj časa, da se je prebudila iz zimskega spanca, rezultat tega pa sta bila zmaga na eni tekmi v skupini in napredovanje v osmino finala, kjer pa so fantje na žalost svojo pot končali.

Vse ostale selekcije bodo imele v prihajajočem mesecu še posebej natrpan urnik. Udeležili se bodo treh turnirjev, in sicer v Velenju, Žalcu in nazadnje še na turnirju NK Maribor Tabor. Na teh turnirjih nas bo zastopalo kar 6 različnih ekip, tako da bodo priložnost  dobili prav vsi.

Ker je december čas obdarovanja, smo tudi mi nagradili naše člane za njihovo marljivost z novimi klubskimi trenirkami in torbami.

Treningi vseh selekcij bodo do nadaljnjega potekali od ponedeljka do petka v večnamenski športni dvorani Vrana. Vsi, ki bi se radi pridružili našim nadobudnežem, ste vljudno vabljeni, da nas kontaktirate za vse nadaljnje informacije glede terminov. To lahko storite preko e-pošte, telefona ali facebooka, vse informacije pa najdete na naši spletni strani http://www.nkvransko.si/

Lep nogometni pozdrav
NK Vransko

Oglejte si tudi