Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
5°C
JUTRI
9°C
4°C
Oceni objavo

Na polovici tekmovalne sezone

Približno polovica košarkarske sezone je že za nami. Odlični rezultati in velik napredek v igri je tisto, kar prvo pride na misel. Še posebej to velja za naše mlade košarkarje. Ekipa U-13 (fantje, rojeni v letih 2002-2005) je prvi del tekmovanja zaključila na 1. mestu v skupini (5 zmag in 1 poraz), ekipa U-15 (fantje, rojeni v letih 2000-2003) v drugem delu tekmovanja ne pozna poraza in premaguje nasprotnike z visoko razliko (v povprečju kar za 46 točk), članska ekipa se bori za eno izmed treh mest v skupini, ki peljejo v boj za prvaka lige. V januarju 2015 pa bodo svoje prve tekmovalne izkušnje začeli pridobivati najmlajši Vrani, ekipa U-11 (fantje in dekleta, rojeni v letih 2004-2007).

Društvo se razvija tudi zunaj črt košarkarskega igrišča. Uspeli smo postaviti zanimivo spletno stran (www.vranivransko.si ), na izobraževanju za pomožne sodnike je potrebne licence prejelo šest mladih Vranov in Vranic, ki bodo na domačih tekmah skrbeli za pisanje zapisnika in upravljanje semaforja, naredili smo društveni koledar za leto 2015, v izdelavi so novi dresi za ekipo U-11 ... V letu, ki prihaja, pa nameravamo svoje delovanje dvigniti še na višjo raven.

Ob koncu leta se zahvaljujemo vsem sponzorjem, podpornikom, navijačem, gledalcem in igralcem ter Vam želimo vesel božič in srečno novo leto.

Oglejte si tudi