Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
5°C
JUTRI
17°C
-1°C
Oceni objavo

Fotografi in frizerji za en dan

Sodelovanje med vrtcem in starši je ključ do uspešnega dela pri vzgoji in optimalnem razvoju otrok. Pri tem je nujen partnerski odnos, ki ga odlikujeta zaupanje in spoštovanje. Za dober razvoj otroka smo odgovorni tako vzgojitelji kot tudi starši. Le z usklajenim korakom bomo prišli do skupnega cilja.

Vrtec si prizadeva za dobro sodelovanje s starši na različne načine, zato posebno pozornost namenjamo obveščanju in vključevanju staršev oz. aktivnemu sodelovanju staršev pri vzgojnem delu.

 

V aprilu smo se v oddelku 5-6 let posvečali poklicem, ki jih še ne poznamo, in takim, ki nas obkrožajo v našem okolju. Obiskali smo lokalni fotografski in frizerski studio, kjer predano in uspešno delujeta dve podjetji v lasti staršev naših otrok.

Fotografski studio DiFotoGraf z go. Darjo Kos  nas je gostil  11.aprila. Tu smo se preizkusili v koži fotografov in se pustili portretirati. Ogledali smo si fotografsko opremo, fotoaparate  ter celoten fotografski studio.

Frizerski studio Branka z go. Branko Zajc smo obiskali 18.aprila. V njem so bili otroci deležni individualnega friziranja in obisk smo zaključili navdušeni nad še enim poklicem, ki je otrokom očarljiv.

 

Obema uspešnima podjetnicama se za povabilo zahvaljujemo, saj so nam na najbolj naraven in konkreten način predstavili del lokalne skupnosti in družbe nasploh.

 

 

Darja Potočan Štrajhar

Jerneja Zajec

Oglejte si tudi