Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
5°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

Šola v naravi s tečajem plavanja – Žusterna 2015

Tudi letošnje šolsko leto smo za učence 4. razreda Osnovne šole Vransko in  POŠ Tabor organizirali šolo v naravi s tečajem plavanja. Izvedli smo jo od 13. 4. do 17. 4. 2015 v Žusterni pri Kopru.  Učenci so bili pet dni zelo aktivni in prizadevni.  Predhodno so učenci 4. a in b-razreda pridno zbirali odpadni papir, za katerega so zaslužili 387,98 evrov. Porabili ga bodo za plačilo šole v naravi. Ob tem bi se v imenu šole zahvalila tudi družini Habjan, ki je prispevala denar za učence v socialni stiski.

Vodja ŠVN: Simona Jan

Nekaj vtisov učencev:

Zelo smo se zabavali. Še posebej, ko smo bili na bazenu. Skakali smo na noge in na glavo. Učili smo se tudi plavati prsno, kravl in hrbtno. Da smo se malo odpočili in ogreli, smo šli v džakuzi. Včasih pa smo se za razvedrilo spustili po toboganu. To mi je bilo zelo všeč, ker se lahko po njem spustiš zelo hitro. V bazenu smo se igrali različne igre, ki so bile zelo zanimive.

Monika Lesjak, 4. a

V sredo, 15. 4. 2015, smo se odpravili na igrišče. Tam smo se spoznali s Koprčani. Vprašali smo jih, če gredo z nami igrat nogomet. Strinjali so se. Ko smo začeli igrati, smo jim dali tri gole zaporedoma. Koprčani so po porazu nehali igrati. Gospa Simona je rekla, da gremo. Postavili smo se v kolono in se spustili po hribu nazaj v hotel.

Zelo mi je bilo všeč, ker sem spoznal nove prijatelje.

Tevž Pikl, 4. b

V jedilnici smo se vedli dokaj lepo (kulturno). Največkrat smo jedli meso in krompir. Pili smo vodo in čaj. Hrana je bila zelo okusna. Jedli smo trikrat na dan. Začeli smo z zajtrkom, sledila je malica na bazenu, nadaljevali s kosilom in zaključili z večerjo. V jedilnici so nam stregli prijazni natakarji. Vsako jutro nas je pričakal dober zajtrk, ki smo ga z užitkom pojedli. Za kosilo smo vedno najprej dobili juho in  za večerjo je vedno sledila sladica.

Valerija Slakan in Pia Pečovnik, 4. c

 

Oglejte si tudi