Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-1°C
JUTRI
11°C
3°C
Oceni objavo

ROKOMETNI NATEČAJ PODJETJA ELAN INVENTA »ROKOMET IN OTROCI«

Januarja je podjetje Elan Inventa razpisalo fotografski natečaj z naslovom »Rokomet in otroci«. Na fotografskem natečaju smo sodelovali tudi člani fotografskega krožka Osnovne šole Vransko-Tabor: Maj Krušič, Davor Papler, Miha Košir, Jernej Bubalo Medved, Filip Pikš, Anže Novak iz 6. razreda  z mentorico  Katjo Završnik.  Pri fotografiranju pa so sodelovali tudi Grega Dobnik, Lenart Marovt, Jakob Košica, Nejc Pavlin, Davor Sušnik iz 8. razreda ter Nejc Janež, Luka Kajbič in David Reberšek iz 6. razreda z mentorjem Mihom Miklavcem.

Podjetje se je odločilo, da bodo izbrali 10 šol, ki so posnele najboljše fotografije,  ter jim podarili po dva rokometna gola. K izboru najboljših fotografij so povabili profesionalnega športnega fotografa Uroša Hočevarja, ki je bil nad nekaterimi prispelimi deli prijetno presenečen.

Med 46 prijavljenimi šolami in enim rokometnim klubom je naš fotografski krožek dosegel odlično 5. mesto. Za nagrado bomo prejeli dva rokometna gola, kakršna je podjetje Elan Inventa izdelalo tudi za svetovno prvenstvo v rokometu, ki je letos potekalo v Katarju.

Uradni dopis si lahko preberete spodaj.

Vsem avtorjem čestitam za dobre fotografije.

 

Mentorica fotokrožka Katja Završnik

Oglejte si tudi