Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
5°C
JUTRI
17°C
-1°C
Oceni objavo

Literarni natečaj Bodi pisatelj/pisateljica 2017

V četrtek, 20. aprila 2017, smo se Katja Žuna, Marcel Semprimožnik in Julija Granda iz 9. a, Nastja Podgoršek Ferčec iz 8. a ter mentorici ga. Mojca Zavasnik in ga. Polona Učakar odpravili v Ljubljano v Pionirski dom – Center za kulturo mladih na zaključno prireditev s podelitvijo priznanj literarnega natečaja Bodi pisatelj/pisateljica 2017.

Julija Granda nas je zastopala s kratko zgodbo v slovenščini, Marcel Semprimožnik, Nastja Podgoršek Ferčec in Katja Žuna pa s kratkimi zgodbami v angleščini. Zgodbo v slovenščini je napisala tudi Lucija Klemen iz 7. a, zgodbo v angleščini pa še Tjaša Pečovnik iz 8. a, a se prireditve zaradi drugih dveh dogodkov, ki sta bila prav tako pomembna, nista mogli udeležiti.

Vsi smo nestrpno čakali na rezultate. Katja Žuna je prejela priznanje za posebno omembo za svojo kratko zgodbo v angleščini z naslovom Decisions. Po končani prireditvi je najprej sledilo skupinsko fotografiranje nagrajencev, nato pa je bila še kratka pogostitev. Vsi smo se imeli lepo in prav zagotovo bomo kaj napisali tudi naslednje šolsko leto. Vabimo tudi vse ostale učence, da naslednje leto kaj ustvarijo. Vsem sodelujočim iskrene čestitke!

                                                                                              Katja Žuna, 9. a

Oglejte si tudi