Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-1°C
JUTRI
11°C
3°C
Oceni objavo

Atletika za učence od 1. do 4. razreda

V torek, 18. 6. 2013, je potekal za učence od 1. do 4. razreda zadnji športni dan – atletika. Vsi učenci so sodelovali v peteroboju (tek na 60 m, tek na 300 m, skok v daljino, met žogice in žvižgača). Tekmovanje, ki je potekalo v pravem športnem vzdušju, je večina učencev vzela zelo resno. Pri posameznih disciplinah so kljub zelo toplemu vremenu dosegali izredno dobre rezultate  in zato lahko že sedaj z velikimi upi zremo v prihodnost, kajti o posameznikih bomo prav gotovo še slišali tudi izven meja naše občine. Kar 9 učencev je doseglo prva tri mesta v vseh petih disciplinah, za kar jim velja tudi na tem mestu še enkrat čestitati. Podrobnejše rezultate si lahko ogledate na oglasni deski v naši šoli.

Učenci so ob koncu športnega dne takole pisno strnili svoje vtise.

V prvih razredih jim je bilo najbolj všeč,ker  nismo imeli pouka (Lan), met žogice (Lijana, Anika, Luka), skok v daljino (Taja, Nataša, Domen), met žvižgača (Martin, Evelina, Lan, Vid, Adam, Leja) ter ko smo tekli tri kroge (Lucija, Neža, Nika G., Valentina, Matej).

Drugošolci so napisali: Včeraj mi je bilo všeč, ker smo delali različne igre (Filip Roter); ker sem dobila vsaj tri medalje in še zato, ker sem dobila zlato medaljo pri metu žvižgača (Katarina Mali).

Tretješolci: Najboljša disciplina mi je bila met žvižgača, sicer pa sem dobil štiri medalje: srebrno medaljo za met žvižgača, žogice in tek na 300 m ter bronasto medaljo za tek na 60 m. Medalje za skok v daljino pa nisem dobil, saj so bili boljši sošolci (Jaka Turk).

Četrtošolci: Bilo je vroče, a sem se vseeno zabaval (Anže Govednik); všeč mi je bilo vse, najbolj pa, ko smo skakali v daljino (Neža Podbregar); usvojil sem tri medalje, zato sem bil zelo vesel (Gašper Štancar); najbolj mi je bilo všeč, ko smo dobili medalje; dobila sem zlato in dve bronasti, samo malo je bilo vroče (Natalija Bervar); zelo mi je bilo všeč zato, ker sem dobila zlato, srebrno in bronasto medaljo; sicer so bile iz lesa, ampak so bile zelo lepe; upam, da se to še kdaj ponovi. (Katja Pestotnik); dobil sem tri medalje – zlato, srebrno in bronasto in to mi je bilo zelo všeč; ni pa mi bilo, ko smo drugič tekli na 300 m (Nejc Janež); športni dan mi je bil všeč, ker smo metali vorteks, tek na 60 m in 300 m, met žogice; ni pa mi bilo všeč, ker nisem dobil nobene medalje (Lovro Strnišnik); kljub temu da me je močno bolela glava in sem imela vnete bezgavke, sem se potrudila po svojih najboljših močeh (Nastja Ferčec); žal sem ostal doma, ampak vem, da bi se imel lepo (Blaž Novak, 4. b).

Breda Čvan

Oglejte si tudi