Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
1°C
SOB.
19°C
3°C
Oceni objavo

3. POHOD PLANINSKEGA KROŽKA

V šolskem letu 2012/2013 so se člani planinskega krožka Osnovne šole Vransko od 1. do 5. razreda že tretjič podali na pohod. Prvi pohod je za vse planince potekal oktobra. Prehodili smo Rigelj in nabirali kostanj. Na drugem jesenskem pohodu so učenci od 3. do 5. razreda spoznali Zahomce. Tokrat pa smo zopet vsi skupaj odšli do Prilop. Več o pohodu je tokrat zapisala učenka Amadeja Marn.
Planinski pohod v Prilope

 

V soboto, 5. januarja 2013, smo se ob 9. uri zbrali pred Športno dvorano Vransko. Odšli smo v Prilope. Vseh skupaj nas je bilo kar veliko, skoraj trideset.

S sabo smo morali imeti nahrbtnik, planinske čevlje, plastenko s pijačo, malico, rezervna oblačila, vrečko za smeti ter DOBRO VOLJO.

Nato pa smo končno odšli. Z nami sta šli gospa Maja Jerman in gospa Nataša Pečovnik, pridružila pa se nam je tudi psička Ajša.

Hodili smo po poti, ki vodi na Čreto. Kmalu smo prišli v Prilope, kjer smo pomalicali in popili. Odšli smo nazaj in se ustavili pri starših gospe Nataše Pečovnik na Tešovi, kjer smo dobili topel čaj, piškote ter bombone. Za nazaj smo morali kar pohiteti, saj se je ura bližala dvanajsti.

 

članica planinskega krožka

 Amadeja Marn

Oglejte si tudi