Logo MojaObčina.si
JUTRI
13°C
0°C
PON.
12°C
-2°C
Oceni objavo

ŠRD Ločica poziva k vrnitvi odtujenega ozvočenja

Verjetno je vsem poznano, da ima vasica Ločica lepo urejeno igrišče, ki ga je športno društvo zgradilo tudi s pomočjo Občine Vransko.

 

Na igrišču je vsak dobrodošel in z velikim veseljem mu omogočamo kvalitetno preživljanje prostega časa (odbojka, košarka, nogomet,..). Občasno lokacijo smo tudi oddajali za razne zaključene družbe, (KIV Vransko, Občina Vransko, Energetika Vransko, Folklorna skupina Vransko, OŠ Vransko…).  

 

Verjetno vsi poznate rek, »Kdor je dober, je oslu podoben«. Tako je tudi v našem primeru. Na igrišču smo v preteklih desetih letih morali že večkrat prijaviti krajo. Začelo se je z radiji, odtujena je bila ulična svetilka (nepridiprav zamenjal odtujeno blago za motorno kolo), v okviru projekta z Energetiko Vransko in še kaj. Policisti so vedno dogodek dokumentirali, priče popisali, naredili zapisnik, a je na žalost pri tem tudi ostalo. Nobena odtujena stvar ni bila najdena ali vrnjena.

 

V preteklem tednu so nam na igrišču odtujili ozvočenje na sliki. Iz izkušenj v preteklih letih dogodka nismo prijavili policiji. Razlog, ker jih je največkrat zanimalo samo ime prijavitelja, rojstni kraj,… Odločili smo se, da tokrat stvar zaradi ogorčenja prevzamemo v svoje roke. Ob pomoči kamer na avtocestnem odseku Vransko Trojane, smo izsledili nepridiprava. Na žalost je to občan Občine Vransko. Zelo smo žalostni, ker sobivamo s takšnimi občani, a kot rečeno, igrišče je namenjeno sprostitvi, ne želimo nasilja,.. Odločili smo se, da damo občanu možnost, preden ga z dokazi prijavimo policiji, da vrne odtujeno ozvočenje, lahko tudi na kateri drugi lokaciji, da ne bi še enkrat potrdil identitete.

 

V nasprotnem primeru bomo celotno občino obvestili o dejanju in identiteti nepridiprava.

 

Ob tej priložnosti vse ostale, željne sprostitve, ponovno vabimo na igrišče ŠRD Ločica, a ne  pozabite: »Big Brother is watching you«!

 

Za ŠRD Ločica Ivo Jerman

 

Oglejte si tudi