Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
6°C
SOB.
24°C
6°C
Oceni objavo

Javna razgrnitev - državni prostorski načrt za prenosni plinovod M9 Kidričevo - Vodice

Ministrstvo za okolje in prostor, Direktorat za prostor, graditev in stanovanja, in Ministrstvo za infrastrukturo, Direktorat za energijo, obveščata, da bo javna obravnava študije variant s predlogom najustreznejše variante in okoljskega poročila v postopku priprave državnega prostorskega načrta za prenosni plinovod M9 Kidričevo - Vodice za občini Vransko in Tabor v sredo, 25. 3. 2015, ob 16. uri v Kulturnem domu Vransko, Vransko 134 (in ne v predavalnici Inovacijskega centra Vransko kot je bilo prvotno predvideno in kot je navedeno v javnem naznanilu).

 

Gradivo bo od 9. 3. 2015 do 9. 4. 2015 javno razgrnjeno:

  • na sedežih občin.

 

Javnost ima v času javne razgrnitve, do 9. 4. 2015, možnost dajati pripombe in predloge na razgrnjeno gradivo, in sicer:

  • pisno na mestih javne razgrnitve (na obrazcu za pripombe),
  • po pošti na naslov: Ministrstvo za okolje in prostor; Direktorat za prostor, graditev in stanovanja, Dunajska cesta 47, Ljubljana, s pripisom "DPN Kidričevo - Vodice",
  • elektronsko na naslov: gp.mop@gov.si, s pripisom "DPN Kidričevo - Vodice".

Obrazec za pripombe je na voljo na mestih javne razgrnitve in na spletni strani Ministrstva za okolje in prostor.

 

Ministrstvo za okolje in prostor in Ministrstvo za infrastrukturo bosta v roku 60 dni preučili pripombe in predloge in do njih zavzeli staišče, ki bo objavljeno na spletni strani Ministrstva za okolje in prostor in posredovano udeleženim občinam. Osebe, ki ne želijo, da se v stališču objavi njihovo ime in priimek, morajo pri dajanju pripomb in predlogov to posebej navesti.

Oglejte si tudi