Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
2°C
JUTRI
13°C
0°C
Oceni objavo

GOSTINSTVO LISJAK PREVZELO ŠOFERSKO MAMICO

Gostinstvo Lisjak je začrtalo svojo uspešno pot  leta 2008, ko se je na Centru varne vožnje Vransko AMZS odprla Restavracija pri Lisjaku. Vsak dan se lahko od 9. do 14. ure okrepčate z odličnimi, za vas pripravljenimi malicami in dnevnimi kosili. Solato si lahko izberete v velikem samopostrežnem solatnem baru, lahko pa vam prijazno osebje tudi postreže malico ali kosilo.


Restavraciji se je leto dni pozneje v prijetnem zelenem ambientu v zavetju miklavških gozdov priključil tudi Ribnik pri Lisjaku. Na ribniku organiziramo razne dogodke, kot so poroke, poslovna srečanja, kongresi, rojstnodnevne zabave, krsti, birme, nedeljska kosila. Za vse, ki cenijo naravo, tišino in odlično postrežbo, je to pravi kraj za druženje ob pomembnih življenjskih dogodkih.


Ker se čas nikoli ne ustavi, tempo življenja pa je vse hitrejši, vas vabimo v gostilno s stoletno tradicijo »Pri šoferski mamici«, kjer bo kot nekoč dišala pristna domača hrana, pripravljena iz pridelkov okoliških kmetov. Vsem, ki se spominjate postrvi na način, kot jih je pripravila »Ceretova Ivanka«, naj prišepnemo, da jih bodo za vas pripravili naši kuharji po tradicionalnem receptu, ki se prenaša iz generacije v generacijo šefov kuhinje »Pri šoferski mamici«. Aprila bo zasijala v svojem pravem tradicionalnem sijaju in obogatila mozaik v ponudbi Gostinstva Lisjak.

Oglejte si tudi