Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

SMS-donacija za Veroniko

Žalec, 13. 5. 2013 - V Medlogu pri Celju se je maja lani zgodila huda prometna nesreča. Voznik je z vozilom zapeljal na nasprotni vozni pas in čelno trčil v pravilno se vozeči avtomobil Veronike in njene mame, ki je izgubila življenje, Veronika pa je imela hude opekline glave in rok ter na več mestih zlomljeno stegnenico. Opekline so povzročile, da je ostala brez prstov na rokah.

Na pobudo Davorina Drnolška je Območno združenje Rdečega križa Žalec prevzelo organizacijo humanitarne akcije. Uporabniki Mobitela in Simobila lahko na številko 1919 pošljejo SMS z besedo VERONIKA. S tem darujejo 1 evro za Veronikino rehabilitacijo. Veronika najprej potrebuje protezo na roki, ker nima prstov, potem pa še več ostalih operacij. Telekom in Simobil se vsem zbranim prihodkom odpovedujeta, na naš račun pa mesečno nakazujeta zbrana sredstva, ki jih bomo nakazali Veroniki. V akciji, ki poteka od letošnjega marca, smo zbrali 1500 evrov.

 

Pogoji in navodila za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija so objavljeni na spletni strani Območnega združenja Rdečega križa Žalec http://zalec.ozrk.si/

Delovanje storitve SMS-donacija - za OZ RK Žalec omogoča: RKS Območno združenje Rdečega križa Žalec v sodelovanju z družbama Telekom Slovenije in Simobil.

Akcija poteka do 28. februarja 2014.

Več informacij:

Davorin Drnolšek, pobudnik akcije, tel. št.: 041 388 934.

Oglejte si tudi