Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
-0°C
SOB.
19°C
3°C
Oceni objavo

Pred začetkom nove sezone

Mlajše selekcije

Košarka na Vranskem se razvija. Vsakodnevni treningi in polna telovadnica otrok sta dober prikaz dogajanja in optimistična napoved za prihodnost. Letos bodo v ligah KZS-ja (Košarkarske zveze Slovenije) prvič nastopile tri selekcije mladih Vranov. Poleg ekip U-15 in U-13, ki sta na tekmovanjih državne lige že izkušeni, bodo svoje prve tekme dočakali tudi naši najmlajši - ekipa selekcije U-11.

 

Vpis v košarkarsko šolo za vse osnovnošolce in osnovnošolke OŠ Vransko je še vedno možen. Treningi potekajo od ponedeljka do petka (14.45-16.00), za več informacij sem vam na voljo na tel. št. 031 858 257 (Žan).

 

Članska ekipa

Člani bomo s tekmami začeli nekoliko kasneje kot sicer. Prva ligaška tekma nas čaka šele v začetku novembra, pred tem pa bomo nastopili še v tekmovanju Pokal SPAR, kjer nam je žreb namenil neugodnega nasprotnika, drugoligaša iz Litije. Tudi člani smo s treningi začeli že v avgustu, ekipa je ostala skoraj ista, pridružila pa sta se nam še dva igralca. Vedno bolj računamo tudi na nekatere fante iz mladinskih selekcij, ki bodo dobili priložnost v članski ekipi. Trener ekipe bo Gašper Rumpf.

 

Delovanje društva pa se ne konča na košarkarskem igrišču. Vedno višje zahteve košarkarske zveze skrbijo, da tudi manjši klubi v nižjih ligah dvignemo nivo organizacije na višjo raven. Trenerski seminarji, izobraževanja, licenciranje itd. nas zaposlujejo, ko nismo na parketu Vrane.

Oglejte si tudi