Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
24°C
6°C
Oceni objavo

Zvezda večera je bil Jan Plestenjak

Prvi večer aprila je bil AMZS-jev center varne vožnje na Vranskem v znamenju žensk. Tradicionalni dogodek Avtomobilski SPA, namenjen članicam AMZS, je letos potekal že šestič zapored in privabil več kot tristo dam.
Obiskovalke so se lahko na poligonu varne vožnje preizkusile v zabavnih in poučnih vajah za volanom avtomobila, v stavbi centra pa so se pustile polepšati frizerjem in vizažistom. Ob tem so uživale še v masaži rok in fizioterapiji vratu, ob odlični hrani in brezalkoholnih pijačah ter v ponudbi bazarja, na katerem so sodelovali ponudniki kulinarike, turizma in domače obrti. Izžrebane udeleženke so nagradili s privlačnimi nagradami, trem srečnicam pa tudi omogočili, da so spoznale zvezdo večera, Jana Plestenjaka.

Veliko zanimanja obiskovalk je požela tudi delavnica Lee Pisani o umetnosti pravilnega oblačenja za različne priložnosti, češnja na torti največjega dogodka za voznice pri nas pa je bil zagotovo koncert Jana Plestenjaka v velikem šotoru na dvorišču stavbe AMZS centra varne vožnje.

                                                                                                                                                                                              T. T.

 

 

Oglejte si tudi