Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
23°C
6°C
Oceni objavo

VETER V LASEH 2015

 

Zadnjo soboto v mesecu, 30. maja 2015, smo se od 10. ure dalje v občini Vransko ponovno odzvali jubilejni 20. vseslovenski akciji »Veter v laseh – S ŠPORTOM PROTI ZASVOJENOSTI«.

 

Na treh lokacijah po občini Vransko (na večnamenskem športnem igrišču pri Športni dvorani Vransko, na igrišču v Prekopi in v športnem parku na Ločici pri Vranskem) se je preko sto dvajset mladih in njihovih staršev pomerilo in pozabavalo v nogometu, košarki, odbojki na mivki, boju med dvema ognjema, hokeju, štafetnih igrah, namiznem tenisu, badmintonu, balinčkanju, skakanju po trampolinu, vožnji z vozički .... Športne igre smo popestrili z ustvarjalno delavnico za najmlajše (izdelovanje trgank, risanje s kredami po asfaltu …), s plesom in z glasbo.

 

Udeleženci prireditve so bili še posebej veseli obiska islandskih konj Konjeniškega kluba Islander. Mali in veliki so lahko jezdili konja in se tako preizkusili v prvih korakih veščin jahanja.

 

Prireditev je obiskala tudi VTV-televizija in posnela prispevek o prireditvi.

 

Skozi vso prireditev smo osveščali mlade o negativnih posledicah različnih vrst drog in pozitivnih učinkih športne aktivnosti. Hkrati smo spodbujali vsakodnevni obisk športnega igrišča in druženje s prijatelji in starši na prostem.

Oglejte si tudi