Izberi drugo občino
Nazadnje izbrane občine

Poišči občino

Registracija
Napoved za nedelja, 04.12.2016

delno oblačno
Ponoči se bo postopno pooblačilo. Zjutraj bo marsikje megla ali nizka oblačnost. Jutranje temperature bodo od -5 do -2, na Primorskem okoli 5 stopinj C.
-4°C | 5°C
torek, 05.12.2016
-5°C | 6°C
sreda, 06.12.2016
-5°C | 9°C
četrtek, 07.12.2016
-5°C | 5°C
Opozorila
Petek, 2.12.2016 ob 17h
Dodatnega opozorila ni.
-4°C
5°C
delno oblačno
Nahajaš se tukaj: Novice

OBLOŽENI KRUHKI IN SADNA NABODALA


NOVICE

| |
23.06.2015      11:21
A A

OBLOŽENI KRUHKI IN SADNA NABODALA



Deli:

Zadnje srečanje kuharskega krožka v tem šolskem letu nam je obogatila profesionalka na področju strežbe, priprave hrane in ambienta, gospa Vesna Pider. Učenci so sami pripravili preko 350 obloženih kruhkov in skoraj 100 sadnih nabodal. Potrebna je bila le organizacija dela in malce vodenja pri urejanju prostora, pripravi pogrnjenih miz in dekoraciji. Jedilnico šole smo preuredili v pravo restavracijo, kamor so prišli starši in sorojenci učencev kuharjev. Pojedli in popili smo vse pripravljeno, malce pokramljali o celoletnem kuhanju in pripravljanju jedi.

Letošnje šolsko leto je kar 54 učencev pridno prihajalo na krožek, skoraj vsak kuharski izziv so si dobro zapomnili, nekaj tudi zapisali in poskušali kuhati doma. Najbolj jim je bilo všeč, ko smo pripravljali palačinke, saj so pri obračanju palačink v ponvi pokazali vse svoje spretnosti. Ni kaj, prav gotovo bomo naslednje leto spet ustvarjali.





Povezani članki
0 (Bodi prvi!)
Oceni članek
NE ZAMUDI VEČ NOBENE POMEMBNE NOVICE ALI DOGODKA IZ TVOJEGA KRAJA! x
Naroči se na brezplačno tedensko e-izdajo in bodi na tekočem o dogajanju v tvoji občini Vransko!

100 % skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odjavili se boste lahko kadarkoli!
Komentiraj novico

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!
Komentarji 0 komentarjev
Za ta prispevek še ni dodanih komentarjev. Bodi prvi!


Virtualni asistent
Občinski informator Vransko
Številka: 127
Izšla: 28.10.2016
Poglej Pdf

Bodite prvi pri oddaji mnenja.