Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
5°C
JUTRI
10°C
5°C
Oceni objavo

Na Vranskem dočakali tudi filmski prvenec

 

Po zaslugi naše sokrajanke Mojce Štrajher smo na Vranskem dočakali tudi svoj filmski prvenec. Te dni namreč v kinematografe prihaja njen film z naslovom IZHOD. Film prikazuje aktualno, do dobršne mere sanjaško zgodbo štirih mladcev, ki iz krutega vsakdanjika iščejo izhod v lepšo prihodnost. Zelo dobra igralska zasedba, aktualna tematika, akcija, ravno prava mera ironije, povezane z aktualno politično sceno, so več kot dober razlog za obisk kina. Gotovo je, da ima mnenje njenih prijateljev subjektivni pridih, a prepričajte se sami, da je Mojca kot producentka filma s svojo ekipo ustvarila odličen film, ki je definitivno vreden ogleda.

Njeni sorodniki in prijatelji smo si skupaj ogledali predpremiero filma in ji v hollywoodskem slogu simbolično podarili oskarja, za kar gre zasluga g. Vladu Rančigaju, ki je s svojimi spretnimi rokami naredil pravo mojstrovino.  

Predpremiero filma v ljubljanskem Koloseju so popestrili tudi naši vrli vranski fantje na čelu z Jožijem Pavličem, ki so se preoblečeni v specialce spektakularno spustili s strehe Koloseja in s tem pričarali pravi uvod v film.

Mojci in njeni ekipi želimo veliko uspeha, gledalcem pa obilo užitkov ob ogledu filma.

 

 

Darko Kramar

Oglejte si tudi