Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-1°C
JUTRI
12°C
2°C
Oceni objavo

MIKLAVŽEV TURNIR V ODBOJKI

Miklavža povezujemo z dobrim, in prav to je beseda turnirja v odbojki  za ženske na Vranskem. Dobre igralke, dobre igre, dobro vzdušje, dobra hrana in dobra organizacija. Kot vsako leto, bi lahko rekli, pa vendar je vsako leto posebno. Nekatere rekreativke so že ponosne babice, druge skrbne mame majhnih in malo večjih otrok, spet tretje so rekreativke šele postale, saj so še pred nedavnim igrale za najboljše odbojkarske klube v Sloveniji. In ko vse to zbereš v dvorano na Vransko, je vedno posebna energija dobre volje in igranja. Letošnje leto so zmagale igralke ŠRD Ločica. Mladenke so prvič igrale za društvo in ga uspešno zastopale, za kar jim seveda čestitamo. Tako je pokal  po kar dolgih letih ostal v naši občini.


Seveda pa je Miklavž obdaroval prav vsako udeleženko in da je bil njegov koš lahko poln dobrot, so poskrbeli Pekarna Brglez, Pekarna Roter, Trgovina LIDL, Trgovina Tuš, Sadex, Trgovina MI2 group, Oriflame, 24 ur.com, Zavarovalnica Sava, Gostinstvo Lisjak ter Nova Slovenija.  


Že po tradiciji se je turnir začel s pesmijo in končal s pojedino. Pecivo so napekle domače igralke, za odlično obaro v kruhovih skodelicah pa je poskrbel kuhar Robi.

                                                                                                                     
Za ŠD Vransko: Vesna Pider

Oglejte si tudi