Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
2°C
JUTRI
13°C
0°C
Oceni objavo

Medgeneracijski pohod ob mednarodnem dnevu družin in svetovnem dnevu gibanja

13. MAJA IZ CELJA NA BRNICO

 

Nacionalni inštitut za javno zdravje (Območna enota Celje), Planinsko društvo ZZV Celje in Center za krepitev zdravja Zdravstvenega doma Celje vabijo na medgeneracijski pohod na Brnico. Dobimo se v soboto, 13. maja 2017, ob 9. uri, na Špici v Celju - ob čolnarni, med sotočjem Koprivnice in Savinje. Start bo v več skupinah od 9. do 10. ure. Zdravstveni strokovnjaki bodo zainteresiranim pohodnikom med 9. in 12. uro opravili meritve z analizatorjem (analizo telesne sestave).

Pohod je primeren za ljudi vseh starosti in za družine z otroki. Hodili bomo ob levem nasipu Savinje do naselja Levec, kjer bomo zavili levo čez brv - most na Savinji in nadaljevali pot v hrib do Brnice – planinske koče. Pot v obe smeri bomo prehodili v približno treh urah. Z Brnice (457 metrov) je lep pogled proti Posavskemu hribovju.

Če bi kdo želel, se lahko na startnem mestu na Špici udeleži testa hoje na dva kilometra, ki je namenjen merjenju telesne zmogljivosti, in ga bodo organizirali strokovnjaki iz Centra za krepitev zdravja Zdravstvenega doma Celje.

Pridružite se nam v prijetnem dnevu - na pohodu za zdravje, druženje in povezanost v družini.

Za starše, babice in dedke, otroke in mladino  ...  dan za vso družino.

 

 

10. maj – svetovni dan gibanja

15. maj – mednarodni dan družin

Oglejte si tudi