Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
23°C
6°C
Oceni objavo

1. ŠPORTNI DAN UČENCEV OD 1. DO 3. RAZREDA

V četrtek, 15. septembra, smo na Osnovni šoli Vransko-Tabor organizirali prvi športni dan za učence od prvega do tretjega razreda centralne šole. Ta dan so učenci spoznali različne športe. Spoznali so košarko, ki so jim jo predstavili člani domačega košarkarskega kluba Vrani Vransko. Spoznali so se z nogometom, judom, atletiko in nekateri tudi z osnovami odbojke. Prav vsi učenci so pokazali svoje znanje v ponujenih disciplinah. Potrudili so se po svojih zmožnostih in sposobnostih. Ob koncu športnega dne so bili zadovoljni in nasmejani prav vsi obrazi naših učencev. Večina učencev si je zaželela, da ta športni dan še ponovimo. Več o športnem dnevu sta zapisala učenca 3. a-razreda v spodnjem zapisu.

Včeraj, 15. 9. 2016, smo imeli učenci od 1. do 3. razreda športni dan. Gospa Polona nas je razdelila v skupine. Šli smo na igrišče. Tam smo se igrali igrice kdo se boji črnega moža na različne načine, ribice, priplavajte in druge zabavne igre. Drugo šolsko uro smo šli v telovadnico. Imeli smo nogomet. Streljali smo na gol, ga igrali in se preizkusili v hitrem vodenju žoge. Tretjo uro smo imeli košarko. Všeč mi je bilo, ker mi žoga nikoli ni ušla. Metali smo na koš. Četrto uro smo imeli atletiko z gospo Jolando. Bilo je zabavno. Peto uro smo imeli judo. Igrali smo se nutelo in palačinke, delali prevale nazaj, metali lutko. Ta dan mi je bil zelo všeč.

Klavdija Mali 3. a

 

Včeraj, 15. 9. 2016, smo imeli učenci od 1. do 3. razreda športni dan. Prvo uro smo imeli igre. Imela nas je gospa Polona. Igrali smo se kdo se boji črnega moža in ribice, priplavajte. Drugo uro smo imeli nogomet. Imeli so nas gospod Jure, gospod Jaka in gospod Marjan. Merili so nam čas (koliko časa smo potrebovali, da smo prišli mimo ovir) in igrali smo nogomet. Brcali smo tudi na gol. Učitelji so nam merili moč noge. Po tej uri smo imeli malico. Po malici smo imeli košarko. Pričakali so nas gospod Luc, gospod Jernej in gospod Matic. Imeli smo različne poligone in preizkusili smo se v igranju košarke. Četrto uro smo imeli atletiko z gospo Jolando. Tekali smo čez in skozi ovire. Peto uro smo imeli judo z gospodom Boštjanom. Igrali smo se palačinko in nutelo, spotikali smo se. Meni je bilo najbolj všeč pri nogometu.

Mitja Drolc, 3. a

Oglejte si tudi