Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
5°C
JUTRI
17°C
-1°C
Oceni objavo

Pri Nataši več kot solna soba

Odpreti svoje podjetje zahteva od človeka pogum, dobro vizijo, pomoč družine in pripravljenost na trdo delo. Nataša Stropnik Hren je odprla vrata svojega salona Terapije & storitve na Celjski cesti 39 A v Vojniku. Ponudba je namenjena vsem, ki skrbijo za svoje zdravje in dobro počutje.
Nataša Stropnik Hren je krajanka Lemberga, končala je šolo za storitvene dejavnosti, se izobraževala za maserko in pridobila certifikat za opravljanje del v solni sobi. Ker ima rada delo z ljudmi in je zagovornica naravnega življenja in pravočasne skrbi za telo, bo prav gotovo svoje delo opravljala dobro in v zadovoljstvo svojih strank. Je poročena, mati treh otrok in njeni novi prostori za delo obetajo, da bomo v Vojniku dobili novo pridobitev za izboljšanje kakovosti življenja.

V Terapiji & storitve Nataša se lahko naročate po dogovoru. Njene storitve obsegajo uporabo solne sobe, klasično masažo, klasično masažo v solni sobi, finsko savno (možnost zakupa prostora, diskreten vhod in izhod), kopeli, knajp in kotiček za sprostitev. Njeni prostori so opremljeni z naravnimi materiali (savna in banja iz sibirskega macesna), uporablja naravna masažna in eterična olja. V solni sobi in ob masažah boste izboljšali dobro počutje, se psihično in mišično sprostili, krepili telesno odpornost, se lažje spopadali s stresom, odpravili ali blažili kronično utrujenost, si olajšali izkašljevanje in lajšali težave s kožo. Uporaba solne sobe izboljša predihanost in izločanje sluzi, pri otrocih in odraslih. Če pa se odločite za masažo v solni sobi, boste dobili tri oblike storitev v eni terapiji. V salonu je specializirana prodajalna gline iz Komende. Nataša jo uporablja za masažo in protibolečinske, protivnetne in anticelutne glinene obloge. Na voljo je piling nog  in rok z ribami garra rufa.


Oglasite se in se seznanite z njeno ponudbo, ki skrbi za dvig kakovosti življenja in dobro počutje. Prostori se nahajajo v objektu Ovtarland na Celjski cesti v Vojniku.

 

Kontakt: Nataša Stropnik Hren (041 601 772, 041 763 358 ali natasa.stropnikhren@gmail.com).


Tekst in foto: Lea Sreš

Oglejte si tudi