Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
24°C
6°C
Oceni objavo

Novo leto in nove priložnosti

Še ni dolgo tega, ko smo se poslovili od starega leta, že pletemo nitke kako bomo izkoristili priložnosti letošnjega leta in vam ponudili z našim programom aktivnosti, še več. Zagotovo ste bili skupaj z nami zadovoljni, ko smo se v prazničnem decembru družili na božični tržnici Pod kozolcem, si ogledali pravljični balet Hrestač v SNG Maribor in se veselili v družbi Majde in Marjana Petana na novoletnem koncertu.
Veselili smo se tudi nagrajencev, ki so na svečani prireditvi prejeli priznanja za lepo urejena okolja 2011. Podelili smo 20 priznanj gospodinjstvom in tri posebna priznanja, katerih prejemniki so bili: Planinsko društvo Vojnik, Kmetija Lipovšek iz Ilovce in Društvo Izvir iz Nove Cerkve. Priznanja so pohvale za minulo delo in spodbuda, da bo letos takšnih Vojničanov in okoliških krajanov, ki bodo naredili naš kraj urejen, čist, cvetoč in prijazen, še več.  

 

V Turističnem društvu Vojnik pa bomo tudi letošnjo pomlad popestrili z zanimivim programom našega društva. Prva priložnost za druženje bo v marcu na predavanju Ruth Podgornik Reš, ene najbolj znanih slovenskih vrtnark.

V predvelikonočnem času vas bomo skupaj z vašimi malčki povabili na ustvarjalno delavnico. Zgodaj spomladi, ko nas bo že grelo sonce, pa vas bomo popeljali po znameniti vojniški pohodniški poti. Za tiste, ki pa radi potujete dlje, pa se nam boste lahko pridružili na enodnevnem izletu po Sloveniji.

 

Za več informacij o dogodkih vas bomo obveščali s pošto, na oglasnih deskah v kraju in na spletni strani Občine Vojnik.      

 

Preživite tudi letošnjo pomlad v naši družbi.

Nataša Kovačič,

TD Vojnik

Oglejte si tudi