Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
11°C
JUTRI
13°C
2°C
Oceni objavo

Strelci prejeli bronasti grb Občine Vojnik

Strelsko društvo bratov Dobrotinšek oziroma strelci tega društva se zahvaljujemo vsem krajanom in drugim društvom, ki ste opazili naš trud in delo ter nas nagradili z bronastim grbom Občine Vojnik za dolgoletno delovanje in promocijo občine na raznih tekmovanjih po Sloveniji.

Člani društva smo veseli pozornosti s strani občine, krajevne skupnosti in občanov Vojnika. Trudimo se za dobre rezultate na tekmovanjih in dobro promocijo občine. Uspehi se že pojavljajo, za zdaj pa smo boljši v organizaciji raznih tekmovanj. Zagotovo pa bodo prišli tudi zadovoljivi, da ne rečem »super« rezultati. Nekaj jih že imamo, vendar naši načrti segajo seveda na višja mesta.
Razveselili smo se nominacije in samega vabila na podelitev. Kot je dejal že predsednik Pahor na prireditvi, je bil sam program na visoki ravni in množično obiskan. Tudi to je neke vrste pohvala za naše nadaljnje delovanje v raznih društvih. Lepo je, da pridejo tudi drugi občani, ki niso člani kakšnega društva, in mogoče tam dobijo navdih po sodelovanju v skupnosti. Tudi zaključek v jedilnici OŠ Vojnik je bil na nivoju naše občine. Lepo smo se družili do poznih ur in proslavili občinski praznik.

Hvala še enkrat vsem, tako tistim, ki ste nas predlagali, kot tistim, ki ste ta predlog potrdili. Mi pa se zavezujemo in obljubljamo, da ne bomo zaspali na lovorikah, ampak se bomo trudili tudi naprej.
Hvala tudi članom Strelskega društva bratov Dobrotinšek Vojnik za prispevek pri doseganju ciljev društva, kajti en sam človek ne pomeni skoraj ničesar, potrebna je sloga in združeni smo močnejši. Hvala vam, strelci, da ste se udeležili podelitve in da nisem bil osamljen pod odrom, če sem bil že na njem sam v vašem in svojem imenu.

Predsednik strelskega društva bratov Dobrotinšek Vojnik
Franc Lebič


Foto: Dušan Ravnikar

Oglejte si tudi