Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
5°C
JUTRI
10°C
4°C
Oceni objavo

V Vizorah se lahko ponašamo

V Smučarskem društvu Vizore smo bili v letošnjem letu zelo uspešni. To dokazujejo še rezultati, ki so več kot odlični. V poletni sezoni smo dobili dva državna prvaka, in sicer Špelo Mastnak in Timija Zajca ter dve podprvakinji, Ano Vranc in Kajo Urbanija Čož.

Udeležili smo se pomembne prireditve ob podelitvi priznanj za Pokal Cocta Poletje 2013 v smučarskih skokih, nordijski kombinaciji NK, in podelitve regijskih priznanj, ki se je odvijala v Športni dvorani Danica v Bohinjski Bistrici.
Rezultati za Slovenski pokal - Pokal Cocta:

- cicibani do 9 let - 10. Ožbej Vaćovnik Kotnik

- dečki do 10 let - 26. Tiven Grum

- deklice do 11 let - 1. Špela Mastnak , 3. Ana Vranc

- dečki do 13 let - 10. Luka Robnik, 15. Blaž Potočan

- deklice do 13 let - 2. Kaja Urbanija Čož

- dečki do 14 let - 1. Timi Zajc, 11. Martin Mastnak

- mladinci do 20 let - 9. Jernej Klarič, 14. David Grm, 25. Janez Lackovič

Rezultati za Štajersko-koroško regijo:

- cicibani do 9 let - 2. Ožbej Vačovnik Kotnik

- dečki do 10 let - 3. Tiven Grum

- deklice do 11 let - 1. Špela Mastnak, 2. Ana Vranc

- dečki do 13 let - 1. Luka Robnik, 6. Blaž Potočan

- deklice do 13 let - 1. Kaja Urbanija Čož

Rezultati nordijske kombinacije - NK:

- dečki do 13 let - 3. Luka Robnik, 7. Blaž Potočan, 10. Kaja Urbanija Čož

- dečki do 15 let - 4. Timi Zajc, 26. Martin Mastnak 

Tako! Z odličnimi rezultati smo odprli nov list zimske sezone 2013/2014 in že začeli z deli na skakalnici, kjer smo že imeli delovno akcijo in postorili vse potrebno za pripravo zimskega terena za naše tekmovalce v Vizorah.  Pohvalimo se lahko z novim odskočiščem in iztekom skakalnice ter urejenim parkirnim prostorom, ograjenim z leseno ograjo. Med delovno akcijo so se naši tekmovalci z obema trenerjema, Stanislavom Grmom in Bogdanom Robnikom, fotografirali za koledar, s katerim nameravamo že tradicionalno tretje leto predstavljati naše društvo med krajani. Še ta mesec namerava predsednik Felix Skutnik skupaj s pomočjo še katerega izmed skakalcev ali dveh iz kluba po bližnjih OŠ morebiti pritegniti še kakšnega nadebudnega šolarja,ki bi se rad pobližje seznanil s tem lepim športom, in istočasno vzpodbuditi skakalno zavest. Sedaj je že znano, da se bo šolsko državno prvenstvo z alpskimi smučmi odvijalo 30. 1. 2014 na domačem terenu v Vizorah. Tako že sedaj krajani vljudno vabljeni.
Ob tej priložnosti se zahvaljujem vsem, ki so kakorkoli prostovoljno pomagali društvu bodisi finančno, fizično kot moralno. Vsaka vzpodbuda šteje. Prav tako pa našim skakalkam in skakalcem v bodoče želimo predvsem v prvi vrsti varne, lepe in dolge skoke. Čestitke vsem skakalcem SD Vizore za njihove uvrstitve in pogum!

Skakalni pozdrav!

 

Liljana Čož

Oglejte si tudi