Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
23°C
6°C
Oceni objavo

Tretji nogometni turnir na Frankolovem

Na Frankolovem se je 26. aprila odvijal že tretji turnir v malem nogometu. Vremenska napoved na dan turnirja ni bila obetavna, a se je kljub temu nanj prijavilo štirinajst ekip. Sledil je žreb, ki je prijavljene ekipe razporedil v štiri skupine.
Najboljši dve ekipi iz vsake skupine sta si priborili mesto v četrtfinalu, nato se je igralo na izpadanje. Podeljevali smo pokale za prva tri mesta in 100 evrov nagrade za prvo mesto. S pokalom smo nagradili tudi naj strelca turnirja. Prvo mesto je osvojila ekipa Nostalgija, drugo mesto ekipa Ecotip in tretje mesto ekipa Barek. Blaž Podkrajšek iz ekipe Ecotip je postal najboljši strelec turnirja.

 

Ekipe in navijači so pričarali pravo nogometno vzdušje. Veseli naju, da je turnir vsako leto bolje obiskan. Še posebej se morava zahvaliti prebivalcem Frankolovega, ki so prijavili štiri domače ekipe in dali podporo dogodku. V čast in veselje je izpeljati oz. organizirati turnir, na katerem ne manjka nogometnega znanja in zabave. Upava, da bo turnir privabil še več ljudi, organizatorji pa se bomo potrudili, da bo vsako leto bolje pripravljen.

 

Turnir je bil v celoti organiziran brez sponzorjev, zato si želiva, da bi v prihodnje pridobili vsaj enega sponzorja in s tem povečali nagradni sklad.

 

Damjan Muzel, Anja Operčkal

 

Oglejte si tudi