Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
11°C
JUTRI
13°C
2°C
Oceni objavo

Pridružite se Frankolovskim oviram v parku pri graščini Frankolovo

Vabimo vas, da se nam v soboto, 3. 6. 2017, ob 10.00 v parku pri graščini Frankolovo pridružite na Frankolovskem oviratlončku. Oviratlon je namenjen vsem učencem OŠ Anton Bezenšek.

 

Kaj to sploh je? Na 1,3 km dolgi progi bodo postavljene različne ovire, ki jih bodo tekmovalci morali premagati, da bodo prišli do cilja. V vsaki skupini, ki bo tekmovala, morajo biti vsaj 3 člani. Največ en član ekipe je lahko polnoleten. Vsi člani ekipe skupaj startajo in skupaj pridejo skozi cilj. Vsaki ekipi bomo merili čas, toda bolj pomembno je to, da si člani med sabo pomagajo. Oblecite se v športna oblačila, ki se lahko umažejo. S sabo imejte rezervna oblačila.

Vsi sodelujejo na lastno odgovornost. Otroci do 7 let (prvošolčki in mlajši) lahko tekmujejo v spremstvu staršev. Oviratlon je namenjen predvsem otrokom in njihovim staršem. Vsak udeleženec prejme spominsko plaketo o sodelovanju.

Oviratlonček bo brezplačen za učence OŠ Anton Bezenšek. Ostali udeleženci imajo startnino 10 €. Pobirali pa bomo prostovoljne prispevke za socialno ogrožene družine.

 

Prijave zbiramo do 15. maja 2017 na 031 428 578 ali tina.bork@gmail.com.

Vljudno vabljeni tudi prostovoljci, da nam pomagate izpeljati športni dogodek. Javite se prosim na 031 428 578.

 

Pridite, zabavno bo!

 

Športni pozdrav!

Tina Lončarevič

Oglejte si tudi