Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
2°C
JUTRI
13°C
0°C
Oceni objavo

Orli iz Vizor

Orli iz Vizor zimsko sezono začeli z zmagami in odličnimi uvrstitvami med najboljše

Nabiranje moči in kondicije v telovadnici se je očitno obrestovalo, saj so naša dekleta in fantje že takoj na začetku pokazali, da so še vedno tam, kjer so končali lansko sezono - na vrhu.

Že v sredini januarja so naši mladinci v Mislinji odskakali odlično: Grm David je na pokalni tekmi osvojil odlično 2. mesto, uspeh je s 6. mestom dopolnil Klarič Jernej, Lackovič Jani je bil 21.

 

Že naslednji dan je bil Jernej ponovno odličen 6., Jani je bil 19. Na žalost pa to ni bil srečen dan za našega Davida, saj se mu je pri prvem skoku v konkurenci v zraku odprla smučka in je grdo padel. Zaradi pretresa možganov in odrgnin po obrazu je moral nekaj dni odležati v bolnišnici, seveda mu vsi skupaj želimo hitro okrevanje.

Teden dni kasneje je Jernej v Kranju osvojil 5. in 6. mesto, Jani je bil 16. in 18.

25. januarja 2012 so v Vizorah zimsko sezono odprli tudi naši mlajši skakalci in skakalke. Tekma je štela za skupni seštevek Štajersko - Koroškega pokala. Naši deklici Mastnak Špela in Kaja Urbanija Čož sta začeli odlično. Špela je suvereno zmagala, Kaji  pa je do zmage zmanjkalo le nekaj točk in je na koncu osvojila odlično 2. mesto.

V kategoriji dečki do 11 let in dečki do 12 let sta Luka Robnik in Timi Zajc pometla s konkurenco, saj sta oba zmagala z razliko več kot desetih točk. Ekipni uspeh so dopolnili Filip Vranc s 4., Blaž Potočan z 9. in Martin Mastnak z 10. mestom.

Vsem skupaj še enkrat iskrene čestitke.

 

Nataša Robnik

Oglejte si tudi