Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

»Ne veš, kam it'? Pridi migat s POSTANI.FIT!«

Vedno bolj se ljudje zavedamo, kako pomembno za naše zdravje je gibanje, zato se vsakodnevno poslužujemo različnih športnih aktivnosti.
Lansko leto je z redno rekreativno vadbo začela Sara Kokotec, profesorice športne vzgoje. Že od malih nog živi v sožitju s športom, saj je že pri dveh letih začela obiskovati Športno društvo Gaberje. V mladosti se je ukvarjala z različnimi športi, kasneje pa se je vpisala tudi na Fakulteto za šport, ki jo je uspešno zaključila. Letos je ustanovila podmladek POSTANI.FIT, v sklopu katerega trenutno poteka vadba fitkampa, ki je namenjena tako mladim kot starejšim, ženskam in moškim, saj jo prilagodi vsakemu posamezniku. Namen vadbe je, da si ljudje pridobijo splošno kondicijo, izboljšajo imunski sistem in splošno počutje, krepijo mišične skupine celotnega telesa ter se na vadbi sprostijo in pozabijo na vsakodnevne težave.

Vadbe trenutno potekajo na dveh lokacijah, in sicer:
  • vsak torek in četrtek ob 19. 30 v telovadnici v Vojniku in
  • vsak torek ob 17. 30 v telovadnici CUDV Dobrna ter ob četrtkih ob 17.30 v šolski telovadnici na Dobrni.

Z mesecem decembrom pa bo z vadbo začela na novi lokaciji na Ljubečni, kjer bo izvajala še preostale vadbe, fitkamp, fitritke, fitseniorke ter pilates, ki bodo potekale večkrat na teden ter v več terminih dnevno.

Lepo vabljeni vsi, ki si želite postati fit. Za dodatne informacije pokličite na telefonsko številko 040/191-559 ali pišite na e-naslov: sarakokotec@gmail.com. Prav tako pa Saro najdete na strani Facebook Postani.fit s Saro. 

Tjaša Podergajs
Foto: Sara Kokotec, Rok Tržan




Oglejte si tudi