Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-1°C
JUTRI
12°C
2°C
Oceni objavo

Naučite se uporabljati www.mojaobcina.si

Prijave do 06. novembra 2015 na e-naslov delavnice@mojaobcina.si ali na telefonsko številko 01 620 88 09.

Občina Vojnik v sodelovanju s podjetjem PriMS, d. o. o. vabi na brezplačno izobraževalno delavnico, kjer vam bo predstavljeno, kako lahko podjetja, društva in druge lokalne organizacije preko povezovanja na spletni strani www.mojaobcina.si učinkovito komunicirate in predstavite svojo dejavnost občanom vaše in sosednjih občin.

Pridobljeno znanje vam bo pomagalo do: večje prepoznavnosti vašega društva/organizacije, povečanja obiska vaše spletne strani in/ali strani facebook, povečanja članstva oziroma strank, boljšega stika s člani in oboževalci preko e-novic.

Oglejte si spletno stran www.mojaobcina.si in se prepričate, da je omenjena stran že v 60-tih občinah obrodila sadove. V času, ko je spletno komuniciranje postalo ključnega pomena, si z Občino Vojnik želimo, da bo lokalna skupnost zaživela tudi z vašo pomočjo.

Vas torej zanima, kako oblikovati novice/dogodke, katere medijske kanale (facebook, twitter ipd.) izbrati ter najpomembnejše, kako se vi lahko pridružite spletni lokalni skupnosti Občine Vojnik.

Z udeležbo boste izvedeli pet korakov do popolne obveščenosti lokalne skupnosti.

Na delavnici bomo tudi praktično prikazali koledar dogodkov društev, ki je na spletni strani http://koledar.vojnik.si/calendar.php, namenjen društvom in organizacijam za njihovo usklajevanje dogodkov. Koledar uporabljate pri načrtovanju dogodkov, ki jih boste vpisali v prostih terminih. 

Delavnica bo organizirana v torek, 10. novembra 2015, od 17. do 19. ure v prostorih Osnovne šole Vojnik (Prušnikova 14, 3212 Vojnik). Izkoristite priložnost in si zagotovite mesto ter udeležbo potrdite do 6. novembra 2015 na e-naslov delavnice@mojaobcina.si ali na telefonsko številko 01 620 88 09.

Po opravljeni prijavi boste prejeli tudi dodatna izobraževalna gradiva.

Za vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 620 88 09.

 

Lepo vabljeni.

Oglejte si tudi