Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
-0°C
JUTRI
19°C
3°C
Oceni objavo

Spomladanski utrip dogajanja na POŠ Nova Cerkev

Na podružnični osnovni šoli Nova Cerkev, se poleg osnovnega pouka odvijajo raznovrstne dejavnosti, ki bogatijo predvsem življenje učencev te šole.
Teden Rdečega križa

 

V tednu Rdečega križa nas je obiskala predsednica KO RK gospa Katica Pešak.Predstavila je pomen, način delovanja in osnovne dejavnosti RK. Poslovili smo se prepričani, da bomo kot prostovoljci čim večkrat storili kakšno dobro dejanje.

 

Ob dnevu Evrope

 

Ob dnevu Evrope smo odkrivali posebnosti Amsterdama in Dunaja. Z gospo Ireno Krajnc, aktivno članico TD Nova Cerkev, smo izdelovali rože iz krep papirja. Tako smo si v parku ob šoli pričarali šopek nizozemskega cvetja. Ob spoznavanju Dunaja smo se zavrteli v ritmih dunajskega valčka in uprizorili Levstikovo pripovedko Martin Krpan.

 

Na tenis igrišču pri Koprivnikovih v Socki

 

Z gospodom Borisom Žerovnikom smo spoznavali osnove teniških udarcev in gibanja. Ugotovili smo, da je tenis super šport in počitnice bodo nudile dovolj možnosti za izpopolnjevanje tehnike.

Za čudovito dopoldne se zahvaljujemo Koprivnikovim in gospodu Borisu.

 

Zaključni piknik

 

Pri sošolki Katji Mastnak  smo v Vizorah preživeli igrivo – športno dopoldne.

Za zabavo je poskrbela gostiteljica, gospa Suzana Mastnak, za super malico pa picerija MC, od koder nam je gospa Nada dostavila pizze v simpatično poslikanih škatlicah.

 

Ida Grobelnik

Oglejte si tudi