Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
24°C
6°C
Oceni objavo

Zahvala za pomoč pri izvedbi tehniških dnevov

Tudi letos smo na OŠ Vojnik v mesecu juniju izvedli še zadnja tehniška dneva za učence šestega in sedmega razreda. Šestošolci si že kar nekaj let zapored ogledajo žago, sedmošolci pa podjetje MIK. Letos so šestošolci v nadaljevanju tehniškega dne prvič spoznavali ter se učili igrati na ljudska glasbila.

Ker vsega naštetega ne bi mogli izvesti brez sodelovanja s posamezniki, bi se rada v imenu vseh zaposlenih na OŠ Vojnik zahvalila:

  • zaposlenim v podjetju MIK, ki nam omogočijo ogled proizvodnje in učencem sedmih razredov predstavijo, s čim vse se ukvarjajo in za kaj vse, poleg redne proizvodnje v tako uspešnem podjetju, še skrbijo;
  • gospodu Štefanu Zupancu, gospe Mariji Zupanc in gospodu Dušanu Zupancu, ki nas že kar nekaj let zapored sprejmejo k sebi domov in našim šestošolcem pokažejo svojo žago, delo na njej in povejo nekaj o spravilu in razrezu lesa;
  • gospodu Jožetu Žlausu in Jožkovi bandi, ki so bili pripravljeni priti na šolo, šestošolcem predstaviti ljudska glasbila, jih učiti na njih igrati, jih učiti jodlati in na koncu izvesti prekrasen nastop, v katerega so uspeli vključiti vse učence šestih razredov.

Vsega naštetega ne bi mogli izvesti brez pomoči naštetih, ki nam vse to omogočajo na prostovoljni bazi in brez stroškov. Še enkrat hvala in upam, da bomo sodelovali tudi še v naslednjih letih, saj smo zaposleni in otroci s tako popestrenimi tehniškimi dnevi zelo zadovoljni in še bolj povezani s krajem, saj je prav, da naši otroci vedo, kaj vse imajo v svojem kraju in na kaj so lahko ponosni.

 

Tekst in foto: Vilma Ošlak

Oglejte si tudi