Logo MojaObčina.si
JUTRI
14°C
-1°C
SOB.
13°C
3°C
Oceni objavo

Pismo mojemu osemletniku

Devetošolci OŠ Frankolovo so v okviru naravoslovnega dne pisali pismo svojim mlajšim prijateljem oz. bodočim osnovnošolcem. V njem so izražali svoja doživetja in napotke, ki jim bodo pomagali, da se bodo lažje soočali z izzivi, ki jih še čakajo v prihodnosti.

 

Sem Monika in hodim v 9. razred Osnovne šole Frankolovo. V tej šoli se boš veliko zabaval in tudi veliko naučil. Šola ni preveč stroga in učitelji so prijazni. Če boš potreboval kakšno pomoč, se obrni na učitelje, ki ti bodo z veseljem pomagali. Priporočam ti, da se držiš šolskih pravil, saj so namenjena tvoji varnosti in varnosti drugih. Uživaj v osnovni šoli in imej čim več lepih trenutkov.

Monika Majcen

 

 

Moje ime je Klavdija. Učitelji na naši šoli so zelo prijazni in nas spoštujejo. Šola je zelo velika. V prvem razredu se boste več igrali, kot smo se vsi. Imela se boš lepo, če boš pridna, ne boš kršila pravil in se prepirala s prijatelji. Bodi vesela, da si v prvem razredu, saj boš čez nekaj let že dobivala ocene. Učilnice v šoli so velike in lepo urejene. Prosim, ne uničuj šolske lastnine, saj te potem ne bodo več spoštovali. Želim ti veliko uspeha v šoli in bodi pridna.

Klavdija Kračun

 

 

Sem Tjaša in hodim v 9. razred. V razredu se dobro razumemo, skupaj smo že veliko doživeli. Vsak dan se smejimo, zabavamo in tudi učimo. Učitelji so včasih strogi, imamo pa najboljšo kuharico. Šola je lepa, imamo lepe učilnice, manjka nam samo nekaj opreme v telovadnici.

Tjaša Štante

                                                                                                   Za OŠ Frankolovo Suzana Šafarič 

 

Oglejte si tudi