Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
-0°C
JUTRI
19°C
3°C
Oceni objavo

Dejavnosti ob tednu otroka

V tednu otroka, od ponedeljka, 7. 10., do petka, 11. 10. 2013, smo na OŠ Frankolovo izpeljali mnoge zanimive aktivnosti.

Kot že velikokrat do sedaj, smo v središče dogajanja postavili učence. Ob ugodnostih, ki so jih bili učenci v tem tednu deležni, so v okviru številnih dejavnosti izpolnjevali tudi svoje dolžnosti.

 

 V sklopu tedna dejavnosti smo izvedli športni turnir v igrah z žogo, kljub deževnemu vremenu smo imeli v sredo naravoslovni dan z naslovom Orientacija v naravi, v četrtek so si  ogledali film Matilda in se  spominjali "stare, stroge šole", kot je v svojem mnenju zapisala Lorena.

 

Teden smo zaključili s spoznavanjem preprostih starih igrač: »telovadca, drdlce, polžka« in drugih. Igrali smo se igre, ki so jih poznali nekoč, in eno od starih igrač celo izdelali. Da so otroci ob izdelovanju uživali, nam pričajo njihova mnenja, v katerih so večkrat omenili, kako všeč jim je bilo izdelovanje starih igrač in igranje z njimi. 

Pri izdelavi »polžka« nam je z veseljem priskočil na pomoč gospod Branko Podgoršek, za kar se mu iskreno zahvaljujemo.

 

 

Ob zaključku dneva in tedna otroka so učenci prejeli sporočilo, naj njihovo otroštvo »po polžje« mineva. Doživijo naj veliko srečnih trenutkov in se čim večkrat razveselijo majhnih in preprostih stvari, kot so na primer stare otroške igrače.

 

                                                                                                                                                                                                              Greta Jošt

                            

 

Oglejte si tudi