Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
5°C
JUTRI
10°C
5°C
Oceni objavo

Z roko v roki za lepši jutri

Dobrodelni koncert Z roko v roki za naše otroke je bil 3. decembra 2015 v Vojniku. S skupnimi močmi so ga pripravili učenci in učitelji Osnovne šole Vojnik s podružnicami, Osnovne šole Antona Bezenška Frankolovo, člani KO Rdečega križa Vojnik in Karitas Vojnik. Prebivalci občine smo pokazali, da smo dobrodelni.
Vsi sodelujoči na koncertu so se izkazali in obiskovalcem predstavili zanimiv program. Svojo dobrodelnost so prispevali Moški pevski zbor PD Anton Bezenšek Frankolovo, ansambel Sekstakord, vokalna skupina In spiritu, Matjaž Javšnik, ansambel Klateži, Otroški pevski zbor POŠ Nova Cerkev, ansambel Ta pravi faloti, ansambel Vagabundi, Tine Lesjak z Oplotničani, Mešani mladinski in otroški pevski zbor, Otroški in mladinski pevski zbor OŠ Antona Bezenška Frankolovo, Otroški pevski zbor Osnovne šole Vojnik in Mešani mladinski pevski zbor I. gimnazije v Celju.

Namen prireditve je bilo zbiranje denarja za potrebe krajanov, ki potrebujejo pomoč; za vse tiste, ki so se znašli v stiski in potrebujejo spodbudo za upanje v lepši jutri. Organizatorji bodo zbrani denar iz vstopnine in donacij porabili tam, kjer je najbolj potrebno. Na prireditvi so zbrali okoli 3.300 evrov.  V imenu organizatorjev prireditve se najlepše zahvaljujem za vašo prisotnost na prireditvi, kajti že zavest, da nam ni vseeno, je veliko. Hvala vsem nastopajočim, ki ste se odpovedali plačilu in tako pripomogli, da bodo zbrana sredstva polepšala dan tistim, ki to potrebujejo. Hvala. 

 
Tekst in foto: Lea Sreš

 

Oglejte si tudi