Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
2°C
JUTRI
13°C
0°C
Oceni objavo

Uspel koncert tamburaške sekcije 5+ banda

V nedeljo, 15. novembra 2015, je tamburaška sekcija 5+ band organizirala koncert ob peti obletnici delovanja. Bogat glasbeni program in številni gostje so poskrbeli, da so gledalci prišli na svoj račun.
Organizacija koncerta je bila za skupino 5+ band velik dogodek. V telovadnici OŠ Vojnik so nastopili Oliver Dragojević, Majda Petan, Harmonkenroll in pianist Peter West iz Velike Britanije. Nastope so na instrumentih spremljali profesorji Glasbene šole iz Celja, Tina Svet (flavta), Urška Hrovat (flavta), Damir Korošec (bobni), Rok Pelc (trobenta) in Peter Firšt (trobenta), dijak Srednje glasbene šole Celje, Vilko Kroflič (saksofon), ter Tomo Slatinek iz Velenja z violino in solom na kitari.

 

Koncert je bil dobro obiskan. Za čudovito osvetlitev prostora je poskrbel domačin Primož Kogovšek. Obiskovalci so odšli domov s polnimi srci lepih občutkov, saj so slišali glasbo, ki so jo poslušali in peli že v mladosti. Za dalmatinsko, starogradsko, slovensko in mehiško glasbo ter za konec še za gospel in spiritual je poskrbel 5+ band. Vsa glasba je bila izvajana v živo, kar je imelo še dodaten čar. Majda Petan je zapela svoje največje uspešnice, ki so zelo čustvene, Peter West je dvignil temperaturo z bugivugijem, Harmonkenroll so zaigrali svoja dva hita, da pa je bilo vse popolno, so člani 5+ banda na koncu zaigrali in zapeli še skupaj z Oliverjem Dragojevićem. Dvorana je pela in uživala, glasbeniki na odru pa ravno tako. Hvala vsem, ki ste prišli na koncert in spodbudili delo 5+ banda. Upamo, da še kdaj.

 

Tekst in foto: Stanko Mikola

Oglejte si tudi