Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-1°C
JUTRI
11°C
3°C
Oceni objavo

To ni prijazno in pošteno!

Živim v lepem kraju Nova Cerkev, kjer na žalost nimamo banke. Prav tako nimamo bankomata, zato moramo storitev dviga gotovine narediti na pošti. Tu se pojavi težava, saj moramo za vsak dvig gotovine plačati 2,10 EUR provizije, ki pa je milo povedano oderuška. Pred združitvijo bank v kraju, kjer ni bankomata, niso za dvige zaračunavali provizije, dvigovanje denarja je bilo brezplačno. Bila sem komitentka Banke Celje 45 let, zdaj sem ne po svoji krivdi postala komitent Abanke in se mi zdi zelo krivično, da plačujem tako visoko provizijo.

Ali je kdo pomislil na starejše ljudi, na ljudi, ki ne morejo do Vojnika in imajo male pokojnine? Kaj njim pomeni taka provizija? Poudarjam, da to ni težava samo v našem kraju, to je težava tudi za ves okoliš oziroma za vse krajane krajevne skupnosti, ki nas ni malo. Če ne moremo imeti bankomata, se pa lahko ukine oderuška provizija!

Sprašujem se, zakaj nimamo bankomata? S tem bi odpravili stroške in slabo voljo, krajani bi se počutili spoštovane in uslišane.

 

Magda Kajzba
Foto: svetovni splet

Oglejte si tudi