Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
5°C
JUTRI
17°C
-1°C
Oceni objavo

Ste za eno levo in eno desno?

Življenje se z našo usodo včasih poigra. Lepo zastavljeni cilji postanejo nedosegljivi, ko udari gospodarska kriza, ko ni varna nobena zaposlitev. Vsak, ki je močna osebnost, ki zna gledati naprej in želi delati, najde možnost in rešitev. Pomembno je, da človek ne dvomi o uspehu in ima polno mero potrpežljivosti.
V takšnih razmerah se je znašla tudi Helena Kuzman iz Socke. Po izgubi zaposlitve je opravljala začasna dela in obremenitve niso bile normalne. Z možem Tomijem sta se odločila za podjetniško pot, natančneje, svoje podjetniško delo iz gradbeništva sta razširila. V Celju, na Hudinji, sta v Ulici frankolovskih žrtev 44 sta odprla trgovino Klopka, kjer Helena prodaja volno in z ročnimi deli povezane izdelke. Izbrala je področje, ki ga pozna, saj je sama navdušena »štrikarica«, rada kvačka in dela s tekstilom. V trgovini najdete lepo ročno izdelana otroška oblačila, dodatke, copatke.

 

V Klopki prodaja predmete, ki jih potrebujemo v vsakem gospodinjstvu. Ponuja veliko volne, različnih barv in kakovosti, zadrge, trakove, gumbe, sukance, bombažno blago, nogavice iz naravnih materialov, volnene blazine, predloge za gobeline, darilca, copate in še kaj. V trgovini lahko tudi fotokopirate. V Klopki so se odločili, da ponudbo razširijo še na druženje z izmenjavo znanj s področja ročnih del. Družili se bomo vsak četrtek od 1. septembra 2017 dalje, od 16.00 do 18.00. Zaželene so predhodne prijave.

 

Vsaka nova poslovna odločitev pomeni celega človeka. Z novo poslovno odločitvijo ima čas tudi za družino in za društveno delo v TD Nova Cerkev. Vabi vas, da se oglasite v njeni trgovini Klopka, ker vam bo svetovala in s svojimi prodajnimi artikli poskrbela, da vam ne bo manjkalo drobnih, a za gospodinjstvo pomembnih stvari. Izberete lahko tudi praktična darilca, ki polepšajo dom.

Tekst in foto: Lea Sreš

Oglejte si tudi