Logo MojaObčina.si
JUTRI
12°C
2°C
NED.
13°C
0°C
Oceni objavo

Srečanje medgeneracijskih društev na Mostecu

Člani Medgeneracijskega društva za kakovostno starost, ki deluje pri nas, so se v četrtek, 20. junija 2014, odpravili na srečanje društev; ta so vključena v zvezo, ki deluje pod okriljem Inštituta Antona Trstenjaka. Srečanja so se udeležili člani društev za samopomoč starejših iz različnih krajev Slovenije.
Iz Špesovega doma je na srečanje odšlo petnajst varovancev in osem spremljevalcev. V idiličnem okolju Mosteca so preživeli nepozabno popoldne ob plesu, glasbi in dobri hrani. Na prireditvi, ki je potekala v okviru srečanja, se je vsako društvo predstavilo s kratkim kulturnim programom in nekaj besedami o svojem delovanju. Podeljene so bile tudi diplome za opravljeni tečaj Preprečevanje padcev v starosti, iz našega doma sta ju prejeli Karmen Meštrov in Vesna Arnčnik.

 

Še en tak tečaj bo organiziran v Špesovem domu starejših v jesenskem času. Vse vabimo (tudi zunanje zainteresirane), da se zanimivega in koristnega tečaja udeležite. Informacije dobite na že znanem naslovu, prav tako že sprejemamo prijave. Prijazno vabljeni!

 

Elči Gregorc

 

Oglejte si tudi