Logo MojaObčina.si
JUTRI
9°C
5°C
PET.
16°C
2°C
Oceni objavo

Prenovljen in osvežen Tušev supermarket Vojnik

Prenovljen in osvežen Tušev supermarket Vojnik je 21. januarja 2016 pričakal svoje zveste kupce. Trgovina je sedaj še boljša in lepša, saj poleg osvežene ponudbe kakovostnih izdelkov ponuja še premišljeno urejen prostor, ki sledi najsodobnejšim nakupovalnim trendom, prilagojenim željam kupcev.

V Tušu se zavedamo, da je ponudba kakovostnih izdelkov v prostoru, ki sovpada z nakupovalnimi trendi, skupaj s posluhom do želja kupcev največ, kar lahko omogoči svojim potrošnikom. Tega vodila o soustvarjanju s svojimi kupci smo se držali tudi v Vojniku, kjer smo prenovili in osvežili supermarket.

»Sledili smo nakupovalnim trendom in v asortiment vključili več slovenskih izdelkov, razširili sveže oddelke, poskrbeli pa smo tudi za sodoben in privlačen videz prenovljenega supermarketa,« je povedal Gregor Štampohar, poslovni direktor Skupine Tuš.

Kupce tako čaka izboljšana nakupovalna izkušnja, ne le s praktično razporeditvijo znotraj obstoječega prostora, pač pa tudi z nadgrajeno ponudbo kakovostnih izdelkov s še večjim poudarkom na ponudbi lokalno pridelanih izdelkov.

 

Tekst in foto: Anja Marjetič

 

Oglejte si tudi