Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
5°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

Očistili in uredili smo okolico doma

Čistilna akcija zaposlenih v Špesovem domu
V mesecu aprilu, ko povsod potekajo razne čistilne akcije, smo tudi zaposleni v Špesovem domu izvedli čistilno-olepševalno akcijo. V toplem popoldnevu smo se zbrali v velikem številu in hitro obrezali drevje, grmičevje, opleli in pognojili gredice ter pometli sprehajalne poti okoli doma.

 

Za nagrado nas je čakal slasten golaž z druženjem pod kozolcem, pridružil pa se nam je tudi Stanko, ki je s harmoniko poskrbel za dobro vzdušje. Ugotovili smo, da se premalo družimo izven delovnega časa in da takšna neformalna druženja sodelavcev še kako pripomorejo k dobri delovni klimi, obenem pa naredimo še kakšno koristno delo.

 

V mesecu aprilu se naši pevski zbori pripravljajo na razne revije, koncerte, tekmovanja. Tokrat so po našem domu že tradicionalno zveneli glasovi najštevilčnejšega občinskega moškega zbora, KUD France Prešeren Vojnik, in sicer pod taktirko gospe Emilije Kladnik Sorčan. Nad bogatim repertoarjem so navdušili tako stanovalce kot tudi zaposlene. Pred prvomajskimi prazniki pričakujemo še dva stara glasbenika – Vikija Ašiča in Andreja Bremca, ki s harmoniko in vokalom znata poskrbeti za veselo vzdušje.

Za prvomajsko jutro pa se pustimo presenetiti s kakšno budnico godbe na pihala iz Nove Cerkve ter streli iz možnarjev, kot je bilo to v preteklih dveh letih.

 

Elči Gregorc

 

 

Oglejte si tudi