Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
2°C
JUTRI
13°C
0°C
Oceni objavo

Cvetličarna Rožmarin v Novi Cerkvi v novi podobi

Erna Ternovšek Kolar je arhitektka, ki ljubi oblikovanje že od malih nog. Poleg ukvarjanja z arhitekturno dejavnostjo in oblikovanjem (INGSO BIRO) se je odločila, da bo po mamini upokojitvi nadaljevala družinsko tradicijo in prevzela cvetličarno Rožmarin. Cvetličarna je še vedno na prvotni lokaciji v Novi Cerkvi 64, kjer je soseda od »Matejinega frizeraja«.
»S podarjenim cvetjem oziroma njegovo simboliko izrazimo svoja čustva in tako osrečimo osebo, ki ji bomo cvetje podarili.«

Tradicija se nadaljuje tudi v ponudbi, vendar je k vsakemu izdelku dodana osebna nota, ki se odraža v drugačnosti, izvirnosti in s pridihom modernosti. V cvetličarni nudijo celostno podobo poročnih dekoracij (vabila, izdelavo dekoracije in cvetja – poročni in naprsni šopki, dekoracija avtomobilov, cerkve, pogostitvenih prostorov, zahvale idr.), dekoracijo poslovnih in prireditvenih prostorov (dekoriranje cerkva, gostinskih in drugih poslovnih lokalov idr.), z veseljem vam zavijejo tudi darilo in naredijo šopek.

 

Tudi v najtežjih trenutkih, ko nas zapustijo naši najbližji, ko nas napolni žalost, brez cvetja, nagrobnih sveč in toplih besed ne gre. Pokažejo naše spoštovanje do tistega, ki odhaja, ter gotovost, da bo ta oseba ostala v naših spominih. Zato vam nudijo žalno floristiko – vence, ikebane, sveče, ki jih tudi brezplačno dostavijo v vežico. Prav tako nudijo ikebane za 1. november, ki jih lahko naročite prej in ste tako brez skrbi v zadnjem trenutku.

 

Bliža se poletje in z njim poroke

Cvetje je že od nekdaj sestavni del poroke in poročnega slavja. Nevestin poročni šopek ni zgolj modni dodatek, ampak je mnogo več. Izbrane barve, oblika in slog poročnega šopka odražajo življenjski slog mladoporočenca. Vedno je treba prilagoditi slog nevestini obleki in vsem ostalim podrobnostim, ki zaznamujejo nepozaben poročni dan. Vsak poročni šopek je unikaten, pogosto je šopek tudi osrednji element poroke in rdeča nit, ki se navezuje na vse ostale izdelke iz cvetja in dekoracijo. Ne pozabijo pa tudi na vse dodatke – sedežne rede, menije, zahvale in ostale malenkosti, tiskovine, ki pripomorejo, da je dan popoln.

Zahteve sodobnih nevest so drugačne, opažajo, da vedo, kaj želijo, strmijo k naravnemu in vintage slogu. Barvni trendi so še vedno v pastelnih tonih ali barvi fuksije, z dodatkom belega in zelenega (evkaliptus in oljka sta v zadnjem času nepogrešljiva).

 

Vsa naročila sprejemajo po telefonu na številkah 041 710 227 ali 031 234 816 ali 03 5772 914, lahko obiščete tudi Facebookovo stran Cvetličarna Rožmarin Nova Cerkev.

 

Vsak cvet je zase svet!

 

Tekst in foto: Erna Ternovšek Kolar

 

Oglejte si tudi