Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
1°C
JUTRI
14°C
-1°C
Oceni objavo

Obvestilo - Zdravstvena postaja Vojnik

Obvestila za obiskovalce Zdravstvene postaje Vojnik

Sprejem obiskovalcev Zdravstvene postaje Vojnik

 

Obiskovalci Zdravstvene postaje Vojnik, ki so obiskali osebnega zdravnika in niso bili naročeni, so morali do sedaj pri medicinski sestri na informacijah pridobiti številko, s katero so si zagotovili vrstni red. Pridobivanje številk za zagotavljanje vrstnega reda sedaj ne bo več potrebno.

Postopek za obisk pri osebnem zdravniku je po novem sledeč:

 

Če ste naročeni, se ob dogovorjeni uri zglasite v čakalnici osebnega zdravnika. Naročanje priporočamo vsem bolnikom, katerih obisk je lahko načrtovan.

Za obisk pri zdravniku se lahko naročite po telefonu pri medicinski sestri, in sicer:

prim. asist. Jana Govc Eržen, dr. med.: 780 05 28

Stevan Đorđević, dr. med.: 780 05 12

Alenka Rak, dr. med.: 780 05 22

 

Če niste naročeni na obisk pri osebnem zdravniku ali ste nenadoma zboleli, se zglasite v čakalnici osebnega zdravnika in o svojih zdravstvenih težavah obvestite medicinsko sestro. Prednost pri pregledu imajo otroci in vsi tisti bolniki, katerih zdravstvene težave oceni medicinska sestra kot nujne. Bolnikom, ki so nenadoma zboleli, svetujemo, da se zglasijo v ambulanti pred 9. uro, da lahko zdravnik opravi tudi laboratorijske preiskave.

 

V primeru odsotnosti vašega osebnega zdravnika se javite pri medicinski sestri na informacijah, ki bo poskrbela, da boste pregledani pri zdravniku, ki nadomešča vašega izbranega zdravnika.

 

Za obisk pri zdravniku potrebujete veljavno kartico zdravstvenega zavarovanja, ki jo ob prihodu v čakalnico odložite v škatlico, ki je namenjena zbiranju zdravstvenih kartic.

 

 

Upamo, da bomo z novim načinom sprejema bolnikov v naši ustanovi zagotovili bolj prijazen dostop do zdravnikov in večje zadovoljstvo bolnikov.

 

Sprememba delovnega časa v poletnih mesecih

 

V času letnih dopustov (junij, julij, avgust) bomo v Zdravstveni postaji Vojnik spremenili delovni čas. Zdravniki bodo ordinirali samo v dopoldanskem času, bolniki se bodo morali v popoldanskem času za nujne primere obračati na dežurno službo v Zdravstvenem domu Celje.

Zdravniki bodo ordinirali od ponedeljka do petka od 7.30 do 14.30.

Vljudno naprošamo vse kronične bolnike, da se pozanimajo, kdaj odhaja njihov osebni zdravnik na dopust in si pravočasno zagotovijo ustrezne recepte. Le tako se bodo izognili nepotrebnemu čakanju in nejevolji, saj je med letnimi dopusti obremenitev posameznih ordinacij zelo velika.

 

Želimo vam toplo, sončno in zdravo poletje.

 

Predstojnica Zdravstvene postaje Vojnik

prim. asist. Jana Govc-Eržen, dr.  med., in sodelavci

Oglejte si tudi