Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
5°C
JUTRI
17°C
-1°C
Oceni objavo

Fotografski natečaj: "Kaj prosto gibanje pomeni za vas?"

Informacije morebitnim zainteresiranim ciljnim skupinam za sodelovanje na fotografskega natečaja z naslovom “Kaj prosto gibanje pomeni za vas?”.

Za zagotavljanje čim boljše odzivnosti delite povezavo na vaši spletni strani, na socialnih medijjih in/ali posredujte informacijo osnovnim in srednjim šolam, društvom, itd. Natečaj je odprt za skupino tekmovalcev (največ do 5 članov) starih med 14 in 18 let iz Slovenije.

 

Poziv natečaja in vsebina je na voljo na sledeči povezavi: http://lendava.si/sl/fotografski-natečaj-“kaj-prosto-gibanje-pomeni-za-vas” (ta link je neaktiven):

Zato vam ponovno pošiljamo link do vsebine fotografskega natečaja “Kaj prosto gibanje pomeni za vas?”.
: http://lendava.si/sl/fotografski-nate%C4%8Daj-%E2%80%9Ckaj-prosto-gibanje-pomeni-za-vas%E2%80%9D


Opis natečaja
Projektni partnerji projekta “Debata o prihodnosti štirih svoboščin Evropske unije – EU3doms” z veseljem objavljamo fotografski natečaj z naslovom “Kaj prosto gibanje pomeni za vas?”. Bodite kreativni in osvojite izlet v Eisenstadt (v Avstriji),  ogled Vinariuma Lendava na vinsko turistični cesti Lendava, razstavo Salvador Dalija, ki bo na ogled v Galeriji-Muzej Lendava ter knjige Fotografije štirih dežel. Delite svoje poglede in izkušnje skozi fotografijo.

 

Časovnica natečaja:
1. marec 2017 do 0:00 - Rok za oddajo fotografij

8. marec 2017 - Obvestilo o rezultatih natečaja za 1., 2., 3. mesto

15. marec 2016 do 0:00 - Rok za oddajo veščakov na Facebooku (nagrada publike)

16. marec 2017 - Obvestilo o rezultatih natečaja za nagrado publike

 

Foto natečaj projekta se izvaja pod okriljem programa Evropa za državljane in je sofinanciran s strani EACEA - Izvajalske agencije za izobraževanje, avdiovizualno in kulturo. Več o samem projektu si lahko preberete na sledečem linku: http://eu3doms.eu.

Oglejte si tudi