Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
3°C
NED.
24°C
5°C
Oceni objavo

Vojniški upokojenci ob letu

Jesen nas je zapustila, prišla je zima. To je tudi čas, da se ozremo nazaj in se spomnimo, kaj vse smo naredili, kako smo uredili in kaj nam je še ostalo nerešenega. V društvu smo imel kar pestro leto.

V letu 2013 smo se kar nekajkrat srečali na raznih druženjih, izletih in praznovanjih. Vse, kar smo počeli, bo povedano na občnem zboru, ki bo konec januarja ali v začetku februarja 2014. V jesensko zimskem delu naj omenim veselo srečanje ob praznovanju MARTINA v Draži vas pri Ločah v gostilni Pri Inetu – Ivan Marguč. Imeli smo se super. Tisti, ki so bili z nami, so dejali, da se bomo k MARGUČU še vrnili. Tisti, ki ste to srečanje zamudili, vljudno vabljeni, da se nam pridružite 30. decembra na zaključku v gostilni MEDVED v Škofji vasi. Ob glasbi, domači pijači in novoletnem meniju s šampanjcem se bomo poslovili od starega leta 2013. Ker je zagotovljen avtobusni prevoz in tudi cena je primerna ponudbi, pričakujemo, da lepo udeležbo, da bomo staro leto pustili za nami, pozabili slabe trenutke in se podali v novo leto 2014 polni nove energiji in upanja.

Spoštovane upokojenke, upokojenci in bralci OGLEDALA, ob iztekajočem se starem letu vam vsem želim obilo sreče, osebnega zadovoljstva in zdravja. Naj vam novo leto 2014 prinese in nasuje tistega, kar si sami najbolj želite.

 

Na svetu je mnogo dobrih ljudi

in mnogo velikih otrok in toliko malih,

neznatnih stvari in toliko dobrih rok.

 

MIRNE IN VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE

IN ČUDOVITO LETO 2014 !!

 

Predsednik DU Ivan Robačer

Oglejte si tudi